Challenge

Idea

Solution

Develop an inspiring and unique feature for the entry and studio space of the new FutureBrand London office environment using the new brand elements and principles as creative inspiration.

Create a sculptural piece that enabled the new icon and brand to become ‘part’ of its environment much like the overall brand approach, ensuring the solution would counter the white walls, glass and somewhat harsh open plan contemporary elements of the new studio space.

Collaborating with Hendzel+Hunt out of their studio in Peckham, the natural modular sculpture performed the functional requirement of an organic waiting area for visitors, building in energy as it worked towards and into the studio environment.

Agency / FutureBrand    Collaboration / Hendzel & Hunt    Team / Chris Kilmartin

© 2014 David Waters

All work listed or shown that was produced whilst at FutureBrand London is property of
the studio who own the origination and intellectual copyright.